Страници

понеделник, 8 август 2011 г.

Националните отбори ще играят приятелски мачове през седмицата

Интересни приятелски срещи ще се играят в сряда и четвъртък. Подбрал съм някои от тях и след още малко анализи ще изиграя 4 или 5 мача в комбинация.
Ето на какво съм се спрял:

1. Германия - Бразилия
Ако срещата беше официална, задължително щях да дам подкрепа за Бразилия, но в тези приятелски мачове те ще излязат по-разконцентрирани. Техните национали са гръбнакът на много отбори и едва ли ще успеят да се съберат всички. В отбора им има умора и от отминалата Копа Америка, където не успяха да използват най-добрите си играчи и логично се провалиха.
Прогноза-1

2. Италия - Испания - Това е мач с особен заряд. Действащият европейски и световен шампион изглежда фаворит, но както и в другия мач, цитиран по-горе, едва ли ще играят пределно мобилизирано. Италия има нужда от победата в по-голяма степен. За всеки случай ще се застраховам.

Прогноза - 1Х

3. Беларус - България
При матеус се вижда израстване, но за съжаление само в аспекта, свързан с дисциплината. няма откъде да дойдат други играчи и да придадат класа на отбора ни. За съжаление се превърнахме в четвърторазряден отбор от четвърта урна и това трудно ще се промени скоро, още повече, че и в квалификациите за световното не се очертава да играем главна роля.
Прогноза - Х

4. Англия - Холандия

Отборът, който категорично превъзхожда съперника си е този на Холандия.

Прогноза - 2

Разбира се, някои регионални дербита като САЩ-Мексико и Япония- Южна Корея също будат интерес, но там силите са доста изравнени и не бих ви съветвал да рискувате.

Няма коментари: