Страници

събота, 12 юни 2010 г.

Нови два фаворита тръгват днес

Днес още два фаворита тръгват в световното първенство - Аржентина и Англия.
Аржентина ще бие Нигерия, въпросът е с колко. Меси ще бъде неудържим, а "суперорлите" не са това страшилище, което бяха навремето.
Южна Корея ще смаже гърция с колективна игра и търчане. вероятността да бият е около 100%.
Англия неведнъж е изпитвала неприятни моменти на световни първенства - винаги тръгват с голяма кошница, но я вратарят ще ги закопае, я няма да имат никакъв късмет. САЩ е черна котка за добрата стара Англия, навярно ще се докопат до Х.
Прогнозите:
1. Корея - Гърция 1
2. Англия - САЩ Х
3. Аржентина - Нигерия 1

четвъртък, 10 юни 2010 г.

Скучни мачове в началото на световното

Утре започва световното по футбол и няма как да не насочим погледите си натам. Бих посъветвал феновете на залозите да не започват с големи суми и да не играят на сигурно в началото.
Първите два мача от програмата са в група "А". Очертават се скучни "хиксове".
ЮАР са доста слаб отбор, но водени от максимата, че у дома и стените помагат, трябва все пак да не залагаме на тяхна загуба. Очаквам Мексико да наложи яловия си териториален превес, да играе по - често с топката и от това нищо да не произлезе. Очаквам равенство, а може и Мфела и компания да победят с малко. Все пак на домакините освен стените, помагат и съдиите.
Световните шампиони Франция и Уругвай ще премерят сили във втория мач. И докато спомените от титлата на Франция са пресни и подсилени от финала през 2006 г., то урусите са затънали в посредственост и двете им титли от 1930 и 1950 са отдавна само в справочниците. няма потенциал Селесте да се справи с Франция, но и "петлите" ще подходят пестеливичко. Очаквам повторение на скуката от мача между двата отбора през 2002 и равенство.