Страници

сряда, 20 февруари 2008 г.

"Челси" - "Тотнъм Хотспър"

В неделя от 17 часа на "Уембли" се играе финалната среща в турнира за Купата на Лигата. Точно 6 години след последното появяване на финал, тимът на Хуанде Рамос има шанс да донесе на своя треньор първи трофей на английска земя, при това доста по - рано от планираното. Разгромът над "Арсенал" с 5:1 вдига самочувствието на "Спърс" и те не отиват на "Уембли" като аутсайдер. Ако Уудгейт, Кийн, Бербатов и Хътън успеят да разкрият пълния си потенциал, Авраам Грант ще има доста повече главоболия от двамата треньори.
Напоследък "Челси" се стабилизира на третото място във Висшата лига. Никола Анелка пасна добре на тима, а Алекс играе впечатляващо в защита. Вкарването на голове остава големия проблем пред "Челси", а "Тотнъм" е един от най - резултатните тимове в Премиършип.
Всички билети са продадени, а минималните цени на черно за сектора на "Тотнъм" започват от 250 паунда. Всички предпоставки за голямо зрелище пред препълнените трибуни в неделя са налице.
Прогнозирането на такъв мач е рисковано начинание, но гладът за успехи на "Тотнъм" е значително по - голям от този на "Челси", които се попреситиха в последните години. Мисля, че "шпорите" ще грабнат последния шанс за класиране в евротурнирите догодина, а това че са в добри изходни позиции и в турнира за купата на УЕФА може да бъде само предпоставка за пълна мобилизация.
Прогнозирам, че Бербатов ще вдигне първи чуждестранен трофей в кариерата си.

3 от 4 не е зле

Е, вчера хванах 3 от 4. Реал ме изложи само. Много съм доволен от Олимпиакос и Челси, че не ме посрамиха.
Днешните прогнози са:
"Селтик" - "Барселона" Х
"Лион" - "Ман Юнайтед" 2
"Фенербахче" - "Севиля" 1
"Арсенал" - "Милан" 1

вторник, 19 февруари 2008 г.

Първите осминафинали в Шампионската лига са днес

Ето моите прогнози за първите 4 срещи. Ще ги обоснова по - късно, ако намеря време.
"Шалке 04" - "Порто" 1
"Ливърпул" - "Интер" 1
"Олимпиакос" - "Челси" Х
"Рома" - "Реал" 2