Страници

сряда, 23 февруари 2011 г.

Българският цирк започва

Българският цирк, наречен "А" ПФГ започва и е време да припечелим някой лев от прогнози:

"Левски" - ЦСКА - твърда "двойка". ЦСКА направи по-добра подготовка, не са така самоуверени и няма да имат проблем срещу "Левски". Прогноза - 2
"Калиакра" - "Славия" - "Белите" ще си върнат за загубата от първия кръг, която шокира и най-големите песимисти. Прогноза - 2.
"Академик" - "Черноморец" - още в първия кръг "Академик" беше подценен от т.нар. "акули" и измъкна точка в Бургас. Сега със сигурност ще се повтори същото. Прогноза - Х.
"Локо" (Сф) - "Монтана" - безпроблемна победа на софиянци. Прогноза - 1.
"Миньор" - "Литекс" - ловчанлии са много по-силен и балансиран отбор от миналата година, а и разполагат с добър треньор в лицето на Любо Пенев. Всеки друг изход освен победа за "Литекс" е в сферата на научната фантастика. Прогноза - 2.
"Локомотив" (Пд) - "Видима" - севлиевци са безспорно най-слабият отбор в групата и въпреки добрите условия, които са създали, футболистите им са твърде слаби, за да се отплатят. Прогноза - 1.
"Пирин" - "Черно море" - за кой ли път благоевградчани са на ръба на оцеляването. Много футболисти ги напуснаха поради липса на пари, а новодошлите са талашът на професионалния футбол. Трябва да стане чудо, за да вземат нещо от стабилните "Черно море". Прогноза - 2.
Регионалното дерби "Берое" - "Сливен" ще завърши с домакинска победа. Прогноза - 1.