Страници

четвъртък, 11 март 2010 г.

Три "тройни" мача в българското първенство

Този кръг ще бъде много интересен, тъй като много от неизвестните около крайното класиране или ще бъдат решени на 90%, или възелът в А ПФГ ще се заплете с още по - голяма сила.
Безспорно най - интригуващ ще бъде двубоят в Ловеч, където разнебитеният от "Пирин" тим на "Литекс" ще се изправи срещу бледата сянка на "Левски". мачът е "троен" отвсякъде, но аз лично ще заложа на домакините.
В София амбицираният тим на "Славия" ще трябва да победи високо летящите "орлета", ако иска да успее да постигне целта си за класиране в евротурнирите. "Белите" имат редица кадрови проблеми - Алберони е контузен, Илиев и Томаш са административно възпрепятствани да вземат участие в мача, а треньорът Вуцов малко прибързано освободи почти цял отбор през зимното меркато. Заради личните си пристрастия ще заложа за "Славия", но все пак не изключвам възможността момчетата на Грозданов да продължат добрата си серия, въпреки отсъствието на ключов футболлист като Тодор Паланков.
Малко попретръпналия от поредицата слаби игри тим на ТИМ - "Черно море", ще посрещне тотално преродените "смърфове". не бих се учудил, аеко се получи "двойка" или боево реми във Варна.

В останалите мачове няма да има съществени изненади и домакините ще вземат своето.
В кръга на шегата бих ви посъветвал да заложите за загуба на "ботев" с 0:3 :)

Прогнозите

1. "Славия" - "Пирин" .............1
2. "Черно море" - "Локомотив" (Пд).2
3. "Литекс" - "Левски".............1
4. ЦСКА - "Спортист"...............1
5. "Миньор" - "Монтана"............1
6. "Черноморец" - "Берое"..........1
7. "Локомотив" (Сф) - "Локомотив" (Мз).1