Страници

събота, 6 декември 2008 г.

Четири рисковани прогнози, които ще се потвърдят

Днес няма да имам много време за престой в еврофутбол и по сайтовете, затова ще пусна само едно бързо фишче - 4 мача в права колонка, пък да става каквото ще.

"Каен" - "Рен"

"Рен" никога не е побеждавал "Каен" като гост. Традицията може би ще се спази, но положението на двата тима в таблицата за класиране задължава да не фаворизираме домакините. Един равен изглежда напълно логичен.

Прогноза .......... Х

"Барселона" - "Валенсия"

Преди няколко години този мач се беше превърнал в супер дерби, което завършваше при налудничави резултати като 4:5, 3:5 и пр. Сега обаче каталунците са с класи над съперника си и ще го накажат със зловещ резултат.

Прогноза...............1

"Енерги" - "Щутгарт"

Силите на Рангелов и Ангелов не са достатъчни на източногерманците, за нещо повече от загуба в този мач. "Мерцедесите" се представят зле през сезона и това ги задължава да започнат да печелят всеки мач, за да не останат извън Европа следващия сезон.

Прогноза......................2

"Марсилия" - "Ница"

Дербито на Лазурния бряг винаги е представлявало интерес за любителите на френския футбол. Рискувам с този мач заради високия коефициент за оувър 2.5 гола в мача и за 1

Прогноза...............................1
над 2.5 гола

понеделник, 1 декември 2008 г.

"Локо" (Сф) - "Славия"

Много тъпи преживявания ни се събраха на нас славистите. Време е да бием. "Локо" са ни клиенти, а Окука е единственият по - тъп тренер от Стевица Кузмановски в А ПФГ. Тези две неща и високият коефициент ме накараха да заложа за победа на "белите" с гол на Благо Георгиев, който пак ще продадат като крава в някой изпадащ западен отбор.

2
0:1