Страници

четвъртък, 29 октомври 2009 г.

Тотаджийски кръг в родното първенство

Задава се тотаджийски кръг в нашия скромен шампионат. Силите (или по- точно слабостите) са изравнени и всичко е възможно в този кръг.

1. "Левски" - "Локо"(Мз) - "Сините ще се разправят с "железничарите" от врачанското предградие. Тежките мачове за тях минаха и сега пред Гонзо остава привидно да вади отбора от кризата срещу такива мощни съперници. Прогноза - 1.

2. "Миньор" - "Черноморец" - Перничани са интересен отбор, който ще има инерцията от победата над ЦСКА в миналия кръг. "Черноморец" е сапунен мехур и това май ще проличи още в събота. Прогноза - 1.

3. "Монтана" - "Спортист" - Сив и скучен мач с измъчена победа на един от двата отбора. Все пак - 1.

4. "Ботев" - "Локомотив" (Пд) - Пловдивското дерби се чакаше с огромен интерес до преди няколко сезона. Дори когато то беше на ниво Б група преди 7-8 години, отборите бяха по- класни. Сега Топалова и Христолов и т.нар. италианци тотално успяха да обезличат футболните отбори от Пловдив. Прогноза - 1.

5. "Пирин" - "Черно море" - Сив мач, трудно прогнозируем. Когато е така, винаги се прогнозира 1.

6. "Сливен" - "Берое" - Регионално дерби, което може да завърши при всякакъв резултат. Все пак - Х.

7. "Литекс" - ЦСКА - Дерби, в което Червенков няма да бие червените, нито пък червените ще бият Червенков. Прогноза Х.

8. Второто градско и общо четвърто дерби в кръга предизвиква вниманието на всички в неделя на обяд. "Белите" колкото и да се лашкат в посредствеността през последните няколко сезона, все успяват да бият "железничарите". Този път пак ще е така. Прогноза - 1.

4 мача от Премиършип

Ето една права колонка с нормален коефициент за съботния следобед:

"Съндърланд" - "Уест Хам Юнайтед" - Х
"Евертън" - "Астън Вила" - Х
"Портсмът" - "Уигън" - 1
"Ман Юнайтед" - "Блекбърн" 1