Страници

неделя, 28 септември 2008 г.

"Славия" ще разнебити "Локо" (Пд), Амр ще вкара, "Тотнъм" затъва

Днес пуснах 2 фиша. Фокусирам вниманието ви върху 3 мача - един от "магическата" А група, където прогнозите за уредени мачове продължиха да се сбъдват и вчера. Другите два мача са от Премиършип на Англия, където вчера се получиха някои изненади, като най - голямата беше загубата на "Артилеристите" от "Хъл Сити".
1. "Славия" - "Локомотив" (Пд). Всеки коефициент за победа на домакините над 1.20 е същински подарък, какъвто Черепа и неговите колеги рядко правят. Всъщност в някои къщи дават и 1.6, което е направо разточителство от тяхна страна. "Белите" играят най - успешно срещу "Локомотив" (Пд) от всички други отбори в А група. 45 победи, 25 равни и само 19 загуби при голова разлика 149:84 говори за смазващо превъзходство. Че "Славия" ще победи е вън от съмнение за мен, въпросът е дали да се рискува и с някой оувър или не. Проблемите на Стевица са в защитата, където след капитанът Йордан Петков, другият титулярен център бек, Кавдански, се контузи тежко. Борислав Павлов е алтернативата и на двамата, а неостаряващият Владимир Иванов отново ще трябва да излезе на непривичен за него пост. Не се чувства комфортно, но какво да се прави - най - опитният играч в редиците на "белите" трябва да поеме отговорността.
Прогноза....................................................................................1, гол на Благой Георгиев
2. "Портсмът" - "Тотнъм Хотспър" . След напускането на Бербатов и Роби Кийн, към проблема на "шпорите" с халтавата отбрана се добави още един - яловото нападение. Съвсем резонно "Тотнъм" е на дъното на таблицата. Може би скоро ще започне да се оттласква от последното място, но възходът едва ли ще тръгне от Южна Англия. "Портсмът" изживява един от най - успешните си периоди в историята и също изпитва глад за точки. Победата е напълно закономерна.
Прогноза....................................................................................1
3. "Уигън Атлетик" - "Манчестър Сити". Амбициите на новият собственик на "Сити" са големи, но за момента трудно могат да бъдат оправдани. В редиците на "Латикс" играе египетският бомбардир Амр Заки, който смятам за най - големия нападател в момента. Доказа го до момента с петте си гола, а днес със сигурност ще отбележи още. Божинов и петров няма да играят, така че не подхождам с никакви сантименти към малкия отбор от Манчестър.
Прогноза....................................................................................1, гол на Заки