Страници

вторник, 5 март 2013 г.

Шампионската лига предлага интересни реванши тази вечер

Целият свят очаква със затаен дъх днешния реванш между "Манчестър Юнайтед" и "Реал"(М). Двата колоса ще определят кой ще играе на четвъртфинал в тазгодишното издание на Шампионската лига. Първият мач остави спора нерешен, като леко предимство има тимът на Сър Алекс заради гола на чужд терен.
Контузени са Икер Касияс за "Реал" и Пол Скоулс и Фил Джоунс за "Юнайтед".
Според мен Фъргюсън ще започне със състав Де Хеа, Рафаел, Фърдинанд, Видич, Евра, Карик, Клевърли, Рууни, Кагава, Уелбек, Ван Перси, а Моуриню ще заложи на старта на Диего Лопес, Арбелоа, Варан, Серхио Рамос, Коентрао, Кедира, Шаби Алонсо, Ди Мария, Йозил, Роналдо, Игуаин.
 "Юнайтед" играе много трудно в домакинствата на испански отбори, а "реал" е много силен гост - едва 2 загуби в последните 15 мача навън.
Въпреки това,
Прогноза: 1

"Борусия"(Д) приема "Шахтьор"(Д). "Миньорите" не успяха да се възползват от предимството си в първата среща, която завърши 2:2. Задачата им в Дортмунд ще бъде много трудна, а и разликата в класите е твърде голяма, за да се надяват на нещо. Момчетата на Юрген Клоп като че ли изпуснаха Бундеслигата и ще търсят развитие на сезона в Шампионската лига.

Прогноза: 1