Страници

петък, 26 септември 2008 г.

Прогнозите за мачовете в българското първенство

1. "Черно море" - "Локомотив" (Сф) - двата евроучастника се представиха в Европа по различен начин. Диаметрално противоположно е обаче състоянието им в първенството. "Черно море" изпитва глад за точки, а "Локомотив" е заработил по - голям актив от този, който му приляга. Мачът е чист от съмнения и е твърда "единица".
2. "Ботев" (Пд) - "Беласица" - в цяла Европа срещата е махната от тиражите, защото има съмнения, че мачът е уреден. Огромни залози са събрани на точен резултат 3:0 на полувремето и 5:0 краен изход. Възможно е мачът да завърши точно така. Ако до утре срещата не е махната от тиражите, тогава ще си пробвам късмета с левче на такъв развой.
И да има уговорка и да няма такава, най - логичен резултат е разгромната победа за "Ботев".
3. "Левски" - "Литекс" - не зная защо медиите обръщат такова голямо внимание на този мач и предвещават голяма интрига. За мен мачът е твърда единица поради временното класиране и неприлично ниското място на софиянци. Не, че са супер отбор, но със сигурност са тим за първите 3-4 места в подреждането.
4. "Пирин" - ЦСКА - наглед сигурна единица, но вглеждайки се в играта на ЦСКА напоследък, стигаме до заключението, че този отбор незаслужено е на върха. Или по - точно разлика в класата им с тази на следващите 15 отбора е много малка. Троен мач, но прогнозирам Х1.