Страници

четвъртък, 4 август 2011 г.

Градски дербита са финалите за Суперкупите на Англия и Италия

В събота вечерта на "Сан Сиро" излизат старите съперници от Милано - "Милан" и "Интер". Очаквам победа за "Милан", защото напоследък изостанаха от "Интер" при спечелването на трофеи. Няма начин да изпуснат градския съперник. Може да се добави опцията гол/гол и над 2.5 гола в мача, защото се очаква зрелище.
В неделя се играе мачът за Суперкупата на Англия, като за първи път от доста време насам за трофея ще спорят два отбора от Манчестър.
"Юнайтед" проведе солидна подготовка под медийните прожектори и спечели немалко пари, но и отборът им се намира в пчти топформа, защото място за отстъпление в проверките нямаше. "Сити" отдавна са се примирили с позицията на втория отбор от града, но в последните години там се инвестираха луди пари за трансфери и заплати и собствениците скоро ще започнат да губят търпение, ако всичко това не започне да се подплатява с титли, купи и доминация. Купата на Англия беше немислима за този отбор преди години, когато те достигнаха дори до третия футболен ешелон на английския футбол. Сега обаче това се прима само за едно начало на поредица от успехи. За да няма изнервеност в мениджмънта, трябва час по-скоро да започнат и успехите.
Очаквам много голове, гол/гол и крайна победа за "Юнайтед", защото те са по-класният отбор с повече равностойни изпълнители.
И така:
"Милан"-"Интер" - 1, г/г, оувър 2.5
"Манчестър Юнайтед" - "Манчестър Сити" - 1, г/г, оувър 2.5


Няма коментари: